Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, говори за последно преди началото на гласуването за президент на футболния съюз.

Ето какво каза той пред делегатите:

"Всички усещаме предстартовата треска. Днешните решения са за бъдещето на българския футбол. 3 години всички се борим за така нужната промяна. Денят настъпи. Всеки от вас ще направи избора, който мисли, че е удачен. Аз и екипът ми се срещнахме с всички клубове, водихме дебати, приемахме предложения, бяхме критикувани. Най-важното е, че тази обединеност започва с вас. Вие решавате, вие сте върховната власт. Във вашите ръце е бъдещето на футбола ни.

Затова трябва да сте обединени. Както ние с Мартин и Стилиян сме, въпреки опитите да бъдем разделени. Трима са по-добре от един. Затова сме заедно толкова време и ще продължаваме да сме заедно. Ще видим кого ще предпочетете, кой ви е показал нужното уважение. Уважението все още значи много, а ние ви го показвахме 3 години. Представихме програмата си, работихме с постоянство. Важно е да се обедините за развитието на българския футбол. Това е исторически момент. Решавате съдбата на българския футбол, на кого да я поверите", коментира Бебратов, който се обърна и към гостите от ФИФА и УЕФА, призовавайки ги да са бдителни за спазването на правилата, за да има честен конгрес.

Манол Иванов: Съжалявам, че не успяхме да се обединим

Манол Иванов: Съжалявам, че не успяхме да се обединим

Направи своето изказване