Кандидатът за президент на БФС - Георги Иванов, говори преди да започне гласуването за нов първи човек във футболната ни федерация. Ето какво каза Гонзо пред делегатите:

"Познавате ми като човек, който не се отказва пред трудностите. Действията говорят по-силно от думите. Стабилността не означава отказ от промени. Те трябва да се осъществят с приемственост, а не да подкопават основите ни. Важно е да разберем, че грешките не са за осъждане, а за учене. Те са част от растежа.

От ключово значение е стратегията за развитие на детско-юношеския футбол. Изграждане на центрове за развитие на таланти. С подкрепата на държавата и общините ще осигурим средства за школите. Редовни обучения за треньорите. Въвеждане на система за мониторинг на младите играчите. От ключово значение е всичките ни действия да са открити. Прозрачно означа отчетност и отговорност.

Ще подам ръка на останалите кандидати и всички, които могат да помогнат. Да оставим настрана личните амбиции и да се съсредоточим върху най-доброто за българския футбол. Можем да направим българския футбол за пример и подражание. Делегати, гласувайте не за думите, а за действията, да градим, а не да рушим", заяви Гонзо.

Захариев: С висшето ръководство на футболния съюз можем да говорим за блок маса, но не за блокчейн

Захариев: С висшето ръководство на футболния съюз можем да говорим за блок маса, но не за блокчейн

"Имащите опит какво направиха? Нули!"