Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде редовния си брифинг преди домакинството на Левски в първи мач от плейофите в първата шестица на efbet Лига.

Янчев заяви, че в отбора ще искат да постигнат максимума, а именно - третото място в първенството, за което се борят именно с Левски, както и да спечелят Sesame Купа на България, където ще играят финал срещу Лудогорец.

"Плейофната фаза настъпи и вече се разделиха шестте най-добри отбори от редовния сезон. Всички противници, които ще срещнем от тук нататък имат своите спортно-технически качества и достойнства. В първия ни мач ще се изправим срещу Левски, който е достатъчно класен отбор. Ние сме готови да посрещнем първия съперник", започна Янчев.

Радослав Кирилов: Левски няма дълга скамейка, но има инерция от Станимир Стоилов

Радослав Кирилов: Левски няма дълга скамейка, но има инерция от Станимир Стоилов

"Трябва да си свършим работата срещу Левски"

"След класирането на финала, аз видях един товар да пада от плещите на играчите, защото този мач беше много важен. Това класиране на финала, вече знаем и съперника ни. Няма смисъл да коментирам класата на Лудогорец. От първия си ден на работа съм бил сигурен, че ще сме на финал и се надявам да вдигнем Купата. Ние искаме максимума. Гоним си третото място, а Купата е приоритет. Искаме да спечелим финала, но и двете надпревари вървят паралелно", заяви той.

"Левски си е Левски, независимо какви проблеми има, отборът има своята история и слава. Тимът има голяма фенска маса зад себе си, която ги окриля. Моят фокус ще бъде нашия отбор. Респект и уважение към Левски. Във футбола няма какво беше вчера, има само бъдеще. Важно е какво е дневен ред. Нямаме нови контузени освен трайно контузените Джонатан, Евгений Сердюк и Раян Бидунга", завърши Янчев.