"Искрено се надявам някой ден истината да излезе"Бившият футболист на ФК ЦСКА 1948 Димитър Видев, който в началото на септември бе хванат с допинг, използва социалните мрежи, за да се сбогува с футбола.

Припомняме, че Антидопинговата комисия спря състезателните му права, а причината е, че в неговото тяло бяха открити забранени вещества след направената му проба. Видев сподели, че се надява някой ден истината да излезе наяве и отнетото му щастие да се върне отново. Публикуваме съобщението на играча без редакторска намеса:

"Сбогом Футбол..или до-скоро. Не знам кое от двете ще бъде, но знам, че мечтата ми бе отнета. Мечтата за която се борех цял живот. Мечтата за която жертвах толкова много и само хората които наистина ме познават знаят през какво минах, за да стигна до тук. Футбола ме научи на всичко. Изгради ме като човек, постави принципи и дисциплина, която в съвременния свят е много трудно да получиш другаде. Благодарение на футбола изпитах емоции, които хората търсят и чакат да изпитат цял живот. Благодарение на футбола срещнах хора, които ще останат завинаги в моя живот. Винаги съм знаел, че всичко се случва с причина, но когато отнемат най-голямата ти мечта и най-голямото ти щастие принудително и БЕЗ причина изпитваш болка, гняв и разочарование. Разочарование към хората които са вярвали в теб безрезервно. Благодаря именно на тези хора, защото дори в най-тежките моменти бяха там и ме подкрепяха, независимо от нивото на което играех.

За мен футбола винаги е бил една детска игра..игра пред блока. Излизах и просто исках да се забавлявам. Това ми носеше щастие. Нали хората към това се стремим? Щастие.. не знам кой и как успя, но ми го отне. За жалост живеем в Държава в която справедливост няма, независимо за коя среда става въпрос. Искрено се надявам някой ден истината да излезе, но дотогава..до скоро Футбол".

Хванаха с допинг нападател на ФК ЦСКА 1948!

Хванаха с допинг нападател на ФК ЦСКА 1948!

От клуба го освободиха