Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира жребия за efbet Лига, който отреди тимът му да се изправи срещу Левски. Ръководителят разкретикува формата в първенсвтвото.

Вечното дерби в 11-ия кръг, Лудогорец ще е домакин в битките с Левски и ЦСКА

Вечното дерби в 11-ия кръг, Лудогорец ще е домакин в битките с Левски и ЦСКА

Датите и часовете ще се уточнят допълнително

"Стартираме с Левски, което от една страна е хубаво, от друга не е. Бих предпочел да започнем с по-слаб противник, но така е отредено. Със сигурност ще е по-тежък сезонът, защото има повече мачове. Не е удачен този формат с толкова отбори, но трябва да се съобразим с футболния съюз.

Със световното първенство също трябва да се съобразяваме. Не знам какво има да се коментира този въпрос. Ние играем на стадиона в Бистрица и всички мачове ще се изиграят там. Любо започна да работи много добре още от първия ден. При всички в клуба се вижда професионализъм. Той се напасва с нас. Желая му успех на него и целия екип.

Не бих казал дълго време, но преговорите с него бяха ползотворни. Не е нужно да говорим за визитката и амплоата на Любо Пенев. Радваме се, че прие и дойде и ще остане в отбора докогато иска да бъде с нас. Целите са високи, но на този етап трябва да гледаме краткосрочните цели. Те са да направим боеспособен отбор, за да побеждаваме всеки в първенството. Чакаме окомплектоването на състава. Сега трябва да направим още входящи трансфери, за да може отборът да е равностоен на всеки един отбор в първенството", заяви Гьонов.