Старши- треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков изрази огромно задоволство от своите играчи и представянето им в мача срещу ЦСКА, завършил 2:2.

"Доволен съм от моя отбор, дадоха всичко, което имаха като потенциал. Има неща, които трябва да коригираме във времето, но това ни е първи мач. Казах им, че им свалям шапка за характера, който показаха. Аз съм доволен от футболистите, не съм доволен от резултата. След като водиш 2:0, трябва да затвориш мача, но да не забравяме, че играем с един много силен съперник, който има своите козове.

Изненадахме ги с нашата агресия и компактност в средата на терена, винаги имахме човек, който да играе срещу топката. Закономерно вкарахме два гола и мисля, че на фона на 90-те минути изиграхме по-добър мач.

Изключително доволен съм от характера и заряда на моите футболисти. В България има футболисти, вижте второто полувреме какви футболисти влязоха. Симеон Иванов трета дивизия, Марио Топузов трета лига, не са играли нито в Първа лига, нито във Втора. Бастунов е от Втора лига. Трябва да вярваме повече в нашите кадри и да им даваме да се изявяват, ако искаме да имаме и национален отбор".

ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА завършиха 2:2 в откриващия мач за сезона в Първа лига

ЦСКА изпусна пълен обрат срещу новак в елита, без победител на "Васил Левски"

Четири гола и много интересни моменти в първия мач от сезон 2020/21 в Първа лига