Капитанът на Царско село - Веселин Минев заяви, че той и съотборниците му ще направят всичко по силите си, за да затруднят Левски в предстоящия шампионатен сблъсък между двата тима на "Герена".

Лудогорец поиска Уесли Ната от Царско село

Лудогорец поиска футболист на Царско село

Играчът се представя силно от началото на кампанията

"С оглед на това, че Левски загуби в Пловдив, мотивацията при тях ще е на краен предел. Имаме козове, които да използваме на "Георги Аспарухов". Надявам се да покажем добър футбол. И преди съм се връщал на "Герена" с екипа на Ботев. Винаги чувството е приятно. Все пак на този стадион изкарах 13 години и за мен е специално място. Имал достатъчно приятни спомени", каза Минев.

"И при двата отбора има израстване. При нас може би е по-осезаемо. Ние направихме селекцията в движение, тогава имахме и контузени. Мисля, че ще покажем по-интересен мач. Треньорите ще решат как ще подходим. Имаме футболисти, с които може да се надиграваме, но вероятно ще сме една идея по-предпазливи. Треньорите ще изкарат козовете от ръкава. Надявам се да изпотим Левски", каза още Минев.

"Според Левски и ЦСКА отстъпват на Лудогорец. Все пак има доста мачове и в плейофите ще е интересно. Всичко зависи от селекцията на Левски, ако вземат зимата 2-3 качествени попълнения ще са по-добре. Като цяло Лудогорец показва, че може би няма да има проблеми и този сезон. Надявам се да бъркам, но за момента е така", допълни още футболистът.

Две тренировки за Левски във вторник

Две тренировки за Левски във вторник

Сутрешното занимание бе във фитнесцентъра на стадиона