Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов заяви пред "Спортал", че е готов да продаде вратаря на тима Светослав Вуцов в ЦСКА срещу две бензиностанции на Гриша Ганчев.

Синът на Велислав Вуцов се превърна в герой за "белите" по време на мача с "армейците" в събота, завършил 1:1. Стражът е привърженик на ЦСКА, с което допълнително спечели симпатиите на Сектор Г.

Публиката на ЦСКА и героят на Славия Вуцов показаха колко се уважават взаимно

Публиката на ЦСКА и героят на Славия Вуцов показаха колко се уважават взаимно

Вратарят беше изпратен с аплодисменти - и от феновете на "червените"

"Светльо е много кадърно и добро момче. Гришата трябва да ми даде две бензиностанции, за да го има в състава си. Говоря за две софийски бензиностанции - и то на централно място, разработени. Това е условието.

Искам да кажа, че ВАР се явява голям проблем във футбола. Помните, че аз бях против него от самото начало. Мишел Платини и други големи футболни фигури са на същото мнение. За мен имаше дузпа срещу Карагарен имаше нарушение в наказателното поле на Левски!

Защо тази дузпа не беше отсъдена? Нали горе в стаичката гледат положението! Да, но това е Левски - как ще бъде свирена дузпа срещу Левски 0:0?! Няма шанс, срещу Левски не може! После Петър Петров ни обяснява колко добре било с ВАР - дявол на магаре.

За нашия мач какво да говорим! Кабаков не дава дузпа, но в слушалката Сватбата му вика: "Дузпа, дузпа, дузпа!" Сложили Сватбата в стаичката да гледа ВАР-а. По-добре направо Гриша Ганчев да беше седнал горе да гледа. Или Пената.

Сватбата си е болно чорбарче, няма място там. Не е сериозно това. Има четирима-петима съдии, които трябва да бъдат изхвърлени от футбола. Тогава вече другите ще разберат, че не е полезно за тях да си ритат хляба.

Валери Божинов продължава да тренира с нас. Към този час няма развитие на нещата. Казах вече няколко пъти - Заги си преценява и решава. Последната дума е на треньора", каза Стефанов.

Валери Божинов подписва със Славия

Валери Божинов подписва със Славия

Нападателят тренира с отбора от няколко дни