Старши-треньорът на Реал (Мадри) - Карло Анчелоти призна, че се наслаждава на сезона, който прави "кралския клуб", въпреки трудностите, които му носи работата.

"Моята работа е повече болка и изпитания, отколкото радост и щастие. Харесвам работата си, защото Реал е перфектното място да правиш това, което аз правя. Но като цяло бих казал, че трудностите са много повече, когато трябва да управляваш един такъв отбор всекидневно.

Победите не са единственото нещо, което ми носи щастие, но понякога въпреки тях около мен има недоволни. Това може да е просто играч, който не е играл и това цялостно сваля настроението ми. В болката си човек е сам. Когато си щастлив, има с кого да споделяш емоцията. Но когато си тъжен, няма как това да стане. Бих казал, че съм добре там, където си и каквото прави, но определено трудностите са повече от щастие.

Доволен съм от мястото, на което се намираме в този момент от сезона. Ние мечтаем за това да спечелим Шампионската лига. Засега се справяме добре, но ни предстоят още два-три месеца, така че няма да има значение какво сме постигнали до момента, ако не успеем да завършим подобаващо. Щастлив съм, че в отбора има толкова добри играчи. Има футболисти, които искат да се учат, да се развиват и да бъдат част от този голям клуб. Всичко, което им кажа, те го приемат. Те дават всичко от себе си на терена и така помагат на отбора", похвали играчите си Анчелоти.

Отлична новина за Реал (Мадрид)

Отлична новина за Реал (Мадрид)

Ето каква