Мачът от груповата фаза на Шампионската лига между Борусия (Мьонхенгалдбах) и Реал (Мадрид) ще се играе при закрити врата, въпреки че домакините са продали 10 804 продадени билета за двубоя.

Първоначално това е била допустимата норма според капацитета на стадиона, а в последствие очакванията са били да бъдат допуснати поне 300 привърженици на стадиона, но усложнената ситуация в Германия е блокирала тези планове.

"Решението е взето в съответствие с директива на областното правителство на Дюселдорф. Първоначално за мача на Борусия Парк е било предвидено да бъде запълнен 20 процента от седящия капацитет на стадиона, като са предвидени 10 804 зрители, които да бъдат допуснати.

В последствие местната здравна и регулаторна агенция на град Мьонхенгладбах е намалила броя на феновете, които са сведени едва до 300. Сега окончателното решение, което е взето е мачът да се играе при закрити врата", се казва в изявление от германския клуб.

Двубоят между Борусия (Мьонхенгалдбах) и Реал (Мадрид) от груповата фаза на Шампионската лига ще се играе утре от 22:00 часа.

Лука Модрич се изсмя на спекулациите, че може да се върне в Тотнъм

Лука Модрич се изсмя на спекулациите, че може да се върне в Тотнъм

"Прекалено стар съм"