Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов избра групата за мача с Етър. Полузащитникът на Монтана Михаел Орачев вече е напълно възстановен от контузията, която го измъчва близо месец.

25-годишният футболист от вчера тренира наравно със своите съотборници, но все още не е готов за игра и отпадна от групата за предстоящата домакинска среща с Етър.

Травмата на централния защитник Раян Сенхаджи, която получи на последната тренировка преди гостуването на Славия в понеделник, продължава да му създава проблеми. Алжирецът с френски паспорт също не попадна сред 18-те на старши треньора Атанас Атанасов.

Атанас Атанасов: Този резултат не е справедлив, трябваше да победим

Атанас Атанасов: Този резултат не е справедлив, трябваше да победим

"С равни мачове няма как да постигнем целите си"

Наставникът на монтанци ще спази традицията и ще качи отбора на лагер във Вършец след днешната тренировка, която започва в 17:300 часа. От курортното градче Монтана идва утре на стадион "Огоста".

Групата на Монтана за мача с Етър:

вратари: 12.Благой Макенджиев, 1.Марио Кирев;

защитници: 2.Валери Христов, 25.Александър Башлиев, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 24.Давид Кики, 26.Стоян Предев;

полузащитници и нападатели: 10.Владимир Айтов, 13.Йордан Йорданов, 6.Янко Ангелов, 22.Стефан Каменов, 4.Радослав Терзиев, 17.Адам Буджамaа, 8.Тони Тасев, 23.Сергей Георгиев, 11.Николай Минков, 19.Росен Кръстев.

треньор: Атанас Атанасов.