Пресконференция с всички участници, които ще се изправят един срещу друг на ринга по време на бойната гала вечер Senshi във Варна, ще се проведе на 22 февруари, от 17:30 часа, в хотел "Астор Гардън" в Св. Св. Константин и Елена.

Срещата с медиите ще се проведе паралелно с кантара на бойците.

Двата най-големи двубоя на професионалната бойна гала вечер по кикбокс се очертава да бъдат за Европейска и Интерконтинентална титла на WAKO PRO. Йордан Янков - Руския ще се изправи срещу македонеца Бобан Илиоски в категория до 81,400 кг за Европейската титла на WAKO PRO.

Снимка 407043

Вълнуваща и много оспорвана битка ще бъде тази за Интерконтиненталния приз на WAKO PRO​ между световния шампион по кикбокс Християн Корунчев и един от най-титулованите сръбски бойци Никола Тодорович.

Двете срещи за титлите на WAKO PRO ще се играят в стил K1, като състезателите ще имат общо 5 рунда от по 3 минути, за да спечелят престижните награди.

Професионалната бойна гала вечер по кикбокс и муай тай Senshi, която ще се състои на 23 февруари, от 19,30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна е първата от много, които предстои да се проведат през годината. Стремежът на организаторите е чрез тях да популяризират бойните спортове у нас, като дадат трибуна за провеждане на зрелищни и вълнуващи състезания.

Следващата професионална бойна гала вечер предстои да се проведе през пролетта в зала "Арена Армеец" в София.

Едни от най-добрите бойци на Балканите идват у нас за професионалната бойна гала вечер Senshi

Едни от най-добрите бойци на Балканите идват у нас за професионалната бойна гала вечер Senshi

Християн Корунчев ще се състезава за интерконтиненталната титла