Даниел Златков ще дебютира на професионалната ММА сцена. Spartacus Fighting Championship ще даде шанс на футболиста да влезе в клетката срещу боец в своята категория.

Предизвикателството за Дани се очаква съвсем скоро - на 13 януари 2018 г., в зала "Арена Армеец".

Даниел Златков: Писна ми от женчовци във футбола, влизам в ММА! (ВИДЕО)

Даниел Златков: Писна ми от женчовци във футбола, влизам в ММА! (ВИДЕО)

Първият мач на явно вече бившия футболист е на 13 януари

"Много често в реалния си живот ми се налага да се бия. Предпочитам обаче да не го правя по улиците, а да го направя свое спортно занимание. Затова мисля, че ММА сцената е най-подходящата за мен и съм благодарен на Георги Анадолов - организаторът на гала вечерта SFC6 в зала "Арена Армеец", за шанса за един успешен старт на новата ми спортна кариера.

Ще дам всичко от себе си за победа! Готов и уверен съм да се изправя срещу всеки. Много сериозно гледам на ММА. Готов съм за битки и мога да нокаутирам всеки!", заканва се Даниел.

Даниел Илиев пред ТОПСПОРТ: Готов съм за победа на SFC 6, а Деян Топалски го очаква нокаут!

Даниел Илиев пред ТОПСПОРТ: Готов съм за победа на SFC 6, а Деян Топалски го очаква нокаут!

"Организацията на галавечерта през юни беше перфектна и изпипана до последния детайл"

"И Конър Макгрегър го канят навсякъде, но не всеки може да се добере до него. Очаквам г-н Анадолов да ми подбере тежък противник, за да не приключва всичко в няколко секунди. Когато ударя, много рядко се налага да повторя. Не искам аматьори и самозванци!", категоричен е футболистът.

Високият 190 см спортист от няколко месеца се е отдал на сериозни тренировки, за да влезе в топ форма за двубоя. За момента противникът му на ринга се пази в тайна, но много скоро ще бъде обявен от Combat Promotion.