Бен Ротуел ще се изправи срещу Благой Иванов - Багата този уикенд в Канзас, в сблъсък от поредната зрелищна бойна вечер на UFC.

Ротуел няма да подценява Багата, който е бивш шампион в тежка категория и показа уважение към него, пише mma.bg.

"В последните няколко години нямам много позитивни неща в живота. Загубих приходите си за цели 3 години , защото бях наказан за 2 години, а 1 година имах контузии. В момента тежката нa UFC е много добра. Там са едни от най-коравите и големи бойци на планетата.

Благой Иванов научи името на следващия си съперник в UFC

Благой Иванов научи името на следващия си съперник в UFC

Багата ще се бие срещу американеца Бен Ротуел

Всеки от топ 10 на категорията е убиец. Всеки един от тях е много мощен и страховит. Хората искат да знаят дали съм ядосан и тъжен заради това, което се случи и мисля, че няма смисъл да питате, защото съм. Сега обаче е време да запълним тази празнина. Роден съм, за да бъда в клетката. Може да видите моята статистика и ще разберете, че аз съм боец, който приключва опонентите си.

Това, което знам за Благой е, че той е най-коравият боец в тежка категория в България. Той много пъти е показвал, че има голямо сърце. Много бойци от UFC имат сърце, но той притежава малко повече, защото цяла България ще бъде с него", заяви Ротуел.

Багата: Искам да пречупя Дос Сантос, целта ми е да демонстрирам българския дух

Багата: Искам да пречупя Дос Сантос, целта ми е да демонстрирам българския дух

"Ще има доста клинчове и бой от близка дистанция"