Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не е особено притеснен от мястото на отбора му във временното класиране във Висшата лига. Вчера "червените дяволи" завършиха наравно 2:2 с Астън Вила, което им отреди деветото място в подреждането.

Манчестър Юнайтед завърши 2:2 с Астън Вила във Висшата лига

Нова доза разочарование за Манчестър Юнайтед

"Червените дяволи" стигнаха само до 2:2 срещу Астън Вила

"Не бих седял тук и да говоря, че сме пети, ако бяхме вкарали още един гол и бяхме спечелили мача. В момента класирането не ме притеснява, защото отборите са доста нагъсто. За мен е по-важно представянето ни. Искам да видя поредица от добри игри. В доста мачове успявахме да поведем, но не и да спечелим. Шест или седем пъти водехме с 1:0, 2:1 или 3:2. Трябва да намерим начин да печелим тези двубои", заяви Солскяер.

Личи си, че сме по-близо до победите, отколкото до загубите. За да наклоним везните в наша полза, трябва да работим над различни неща. През първото полувреме не играхме добре. Разочарован съм, защото повечето от титулярите бяха на терена, докато в Казахстан играха младите. Не играхме сплотено като отбор. Трябваше да се представим по-добре. Момчетата ще се научат и ще се развият. Но непостоянството е типично за младите. Трябва да станем по-силни като отбор. Астън Вила организира доста контраатаки", сподели още Солскяер.