Може би хиляда пъти съм отговарял на този въпрос. Дано Меси остане в Барса. Договорът му обаче изтича и не знае какво му минава през главата. До летния пазар има още много", сподели Хосеп Гуардиола на пресконференция днес.

"Чувствам огромна признателност към Барселона и всичко, което клубът е направил за мен. Меси е футболист на Барселона. Като привърженик на Барса бих искал Меси да прекрати кариерата си там.

Говорих два-три пъти с президента и това ми помогна да взема решението. Оставам заради много причини.

Оставам заради отбора, града, организацията, заради всичко, което ни предстои да направим, както и заради това, че клубът показа ценности и не освободи никого по време на пандемията. Освен това плати бонуси на всички служители в клуба", сподели Гиардиола за новия си договор.

Манчестър Сити ще играе утре с Тотнъм на Жозе Моуриньо. Мениджърът на "гражданите" е респектира от работата, която върши "Специалния":

"Той върши страхотна работа и отборът му е кандидат за титлата. Цифрите на Тотнъм говорят сами по себе си. Моуриньо извлича това, което иска от отбора. Тотнъм е страхотен отбор в последните пет-шест години, включително с Почетино начело. Винаги са били тежък съперник", каза още Гуардиола. 

Гуардиола е основният коз на Манчестър Сити в битката за Меси

Гуардиола е основният коз на Манчестър Сити в битката за Меси

"Гражданите" удължиха договора на испанския специалист