Интересен дуел се заформя в предстоящия мач между Малмьо и Лудогорец. По този повод медиите в Хърватия нямат търпение да проследят битката между вратаря на Лудогорец Кристиан Кахлина и централния нападател на Малмьо Антонио-Мирко Чолак.

Стражът на "орлите" имаше отлични намеси в двубоите от третия квалификационен кръг срещу Олимпиакос, като спаси и дузпа в реванша на централния нападател на гърците Ахмед Хасан.

"Кристиан Кахлина помогна на Лудогорец да направи чудото срещу Олимпиакос. А сега ще трябва да показва още класа в сблъсъците с Малмьо", пише germanijak.hr и публикува интервю с централния нападател на шведите.

Лудогорец обяви програмата преди Малмьо

Лудогорец обяви програмата преди Малмьо

Отборът лети във вторник

Чолак е роден в Германия, но е с хърватски корени. В страната блесна с екипа на Риека. След това премина през ПАОК, за да облече екипа на шведите в началото на 2021 година.

"Никога не съм вкарвал на Горица - тоест, не съм се разписвал срещу Кристиян Кахлина и Валдас Дамбраускас. Сега обаче ще имам отлична възможност да ги матирам", заяви през смях таранът. "Но нека да сме сериозни - те се представят отлично в България. Лудогорец е много силен отбор, нямам търпение да ги срещнем", каза Чолак.