Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев даде мнението си за победата с 2:0 над шампиона на Азербайджан Карабах. 

"Едно доста добро първо полувреме от нас. Бяхме агресивни, имаше динамика в играта, добре се прегрупирахме в защита. Използвах за първи път схема с един по-дефанзивен халф и двама офанзивни. 

Не сме в началото, но се намираме в средата на подготовката и трябва да коригираме някои неща. 

Напълно възможно е да видим Дяков в тази позиция и в официалните мачове. Даде ми оптимизъм, но нека видим и следващите мачове как ще е. Видя се, че в атака с наличието на Марселиньо и Битон сме солидни в атака. 

Целта на новите футболисти е да се интегрират бързо. Не всички са готови за много игрови минути, но с мачовете ще напредват. Надявам се до мача с Ференцварош новите да са се вписали в отбора. 

Напълно възможно е Димо Бакалов да го виждаме в официалните мачове. Старае се много, помага много и в защита. Играе прилично и самият факт, че вкарва толкова голове е показателен за формата му в този момент. 

Справяме се в дефанзивен план, и то целият отбор. Това искам, а не да се изолират състезателите и да играят само в едната фаза. Това е новото, което се стремим да сторим", заяви Стоев пред "Диема спорт". 

Лудогорец победи Карабах с 2:0 в контролна среща

Лудогорец с нов успех в Австрия, "орлите" сломиха шампиона на Азербайджан

Марселиньо и Бакалов донесоха победата на разградчани