Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори преди последната контрола на разградчани на австрийска земя срещу немския Нюрнберг.

"Като цяло за подготовката. Имаме и добри и лоши неща. Лошото е резултата срещу Ференцварош. Беше тежка подготовка. Футболистите са изморени. Щастлив съм, че са здрави и няма контузии. Дай боже да продължаваме така и да нямаме проблеми до първия мач. След всяка загуба трябва да си гледаш грешките. Надявам се, че всеки си ги е видял и разбрал. Трябва да се разбере, че при Лудогорец няма право на такива грешки. Да, беше една контрола, бяхме изморени, но мисля, че сме се поучили от тази грешка. Трябва да продължаваме напред и нагоре. Разликата с Ференцварош не е това, което показва резултата. Липсваха доста момчета от основните футболисти.

Вярвам, че ние може да елиминираме черногорците. Трябва да разберем, че са тежък съперник. Отбор, който играе агресивен футбол. Те излизат да се борят 180 минути за техния шанс.

Видяхме, че от миналата година Левски е много силен. Мисля, че тази година основните съперници ще бъдат Левски и ЦСКА. Не трябва да забравяме Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив. Сигурен съм, че тази година ще ни е по-тежка от миналата", заяви бившият защитник пред Диема спорт.

Каули подписа нов договор с Лудогорец

Каули подписа нов договор с Лудогорец

"Щастлив съм, че продължавам кариерата си в клуба"