Лудогорец игра много силно в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Динамо (Загреб), но загуби с 1:2. Въпреки това, с оглед на играта, всички в Разград остават оптимисти за реванша на "Максимир" идния вторник.

Треньорът Анте Шимунджа обаче ще има много проблеми със своя тим, пише "Мач Телеграф". Той почти сигурно няма да може да разчита на четирима твърди титуляри - наказаният Бърнард Текпетей, както и контузените Каули Оливейра, Серджио Падт и Клод Гонсалвеш.

Така само в рамките на около 20 дни - от първия мач с Шамрок Роувърс, спечелен с 3:0, словенският специалист няма да може да разчита на шестима играчи, защото към гореизброените четирима трябва да прибавим и вече продадените Алекс Сантана и Пиерос Сотириу.

За разлика от първия мач с Динамо (Загреб) в Разград, ще има и една добра новина за Шимунджа. Става дума за изтеклото наказание на Мануел Шоу. Така той ще е титуляр до Якуб Пьотровски в средата на терена, освен ако треньорът не реши отново да заложи на Иван Йорданов, който се представи на добро ниво срещу хърватския гранд.

Нови проблеми пред Анте Шимунджа

Нови проблеми пред Анте Шимунджа

Падт може да не пази