Босът на Лудогорец - Кирил Домусчиев даде интервю пред колегите от "Нова", в което разказа за здравословното си състояние, след като беше диагностициран с коронавирус. Финансовият благодетел на "орлите" очаква евентуално подобрение в своето състояние след около седмица.

Той препоръча на всички хора да не се подават на паниката, а да използват предпазни средства и спазват карантината.

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е заразен с коронавирус!

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е заразен с коронавирус!

Новината призна самият той в социалните мрежи

"Не е редно доктори да отказват да лекуват хора. Ние не сме чумави. Не вярвам да ме изпишат по-рано от две седмици, но след седмица ще се види има ли някакво подобрение, какво е развитието на болестта".

"Днес гледах много вниманието позицията на френските доктори и учени. Хрохинов фосфат се е доказал и е номер едно при третирането на болни от коронавирус. Аз самият се лекувам с него. За съжаление, той в България отдавна не се внася. Това е продукт, който е много трудно да се намери в аптечните мрежи. Нашите власти трябва да се обърнат към производителите на хуманни лекарства. Това е лекарство на над 60 години. Правителството трябва да направи съответните контакти с Германия и Австрия. Предприел съм инициатива и се опитвам фармацевтични компании да ми продадат Хрохинов фосфат, за да го даря на Националния щаб и да помогне на повече хора".

В Италия разпространиха новината за заразения с коронавирус Кирил Домусчиев

В Италия разпространиха новината за заразения с коронавирус Кирил Домусчиев

Вчера пък руската агенция "ТАСС" уведоми читателите си за новината

"Препоръчвам на всички хора да не се паникьосват. Това не е чума, но е сериозна болест. Нека хората използват всички предпазни средства, да спазват карантината. Адмирации за правителството и прокуратурата. Справяме се сравнително добре спрямо много други държави. Благодаря на хората, които не спират да изпълняват своите ангажименти и поддържат икономиката ни жива".

"Всички хора на фронтовата линия заслужават адмирации. Имаме нужда и от електроенергия, телекомуникации, медии. Убеден съм, че българите ще се справим с това бедствие".

Венцеслав Стефанов: Тези, които искат пари от БФС, да се махат! На Домусчиев желая само здраве

Стефанов: Тези, които искат пари от БФС, да се махат! На Домусчиев желая само здраве

"Трябва да се измести Конгресът"