Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски е дал съгласието си пред Бруно Акрапович в тима да бъдат привлечени още двама нови футболисти, за да се засили конкуренцията. Треньорът работи усилено по намирането на още един вътрешен халф и десен халф-бек. Изкаралият проби в началото на седмицата германец с португалски корени Ридел Монтейро не е оправдал очакванията. Той си е заминал в сряда, а вчера Бруно Акрапович му се е обадил, за да му каже окончателното си решение, че няма да го привлече на "Лаута", съобщава "Меридиан мач".

"Момчето има качества и със сигурност може да играе с успех в българското първенство, но в момента аз разполагам с достатъчно опции на тази позиция. За да вземем нов той наистина трябва да е с висока класа", коментира Акрапович. Треньорът е имал набелязан вариант, но преди дни той е подписал с отбор от трета дивизия на Италия, където ще получава по 6000 евро на месец. В момента на "Лаута" бюджетът не позволява подобни възнаграждения и Бруно ще трябва да намери нужния му футболист на поне двойно по-ниска цена. Той ще трябва да е алтернатива на Петър Витанов, чието отсъствие бе ключово при загубата от Черно море на "Тича".

За дясната зона след напускането на Абделхаким Буна в момента няма реална алтернатива на Карагарен. По другия фланг освен Чико Цветанов може да бъде използван и Йосип Томашевич, а през есента се очаква и завръщането на нигериеца Мустафа Абдулахи.

Локомотив (Пловдив) благодари на феновете

Локомотив (Пловдив) благодари на феновете

Вижте какво написаха от клуба