Босът на Локо (Пд) - Христо Крушарски, също бе много ядосан след равенството на неговия тим с Левски. Срещата завърши при резултат 2:2, като "смърфовете" имаха сериозни претенции за неотсъдена дузпа за нарушение на Андриан Краев срещу Бирсент Карагарен.

"Нямам думи. Затова ще ги поканя и двамата, които се кандидатират за президент на футболния съюз. Да им станем помощници, на тия двамата, да им покажем как се работи. Аз за шест години направих футбол, а те - за годините, нищо не направиха. Бербатов какво прави? Първо, нямаш един ден трудов стаж, като ръководител.

Локомотив (Пд) - Левски 2:2 в мач от efbet Лига

Ефектът "Стоилов" даде частичен резултат - Локо (Пд) и Левски не се победиха в зрелище на "Лаута"

Четири гола, две греди и 2:2 в дербито от неделната програма на efbet Лига

Сигурно е много лошо във футболния съюз, за да се бутат така там. Няма да извадят един лев да дадат за футбола. Те ми говорят, че ще оправят българския футбол. Всички са се накачулили и чакат само парите, за да лапат. Този път ще ги поканя в моя екип. Вече съм официално кандидат за президент на футболния съюз.

На тия в черно - по-добре да им турят жълто, та да не миришат.

Локомотив има свой стил, ако не са тези гайдарджии. Те и за народен ансамбъл не стават. Ако ги накараш едно хоро да изиграят - ще си счупят краката. Това са пълни неграмотници. Бях решил да извадя отбора, но защо да страдат момчетата заради тези нещастници. Локомотив отново ще е в челото и ще се бори за Купата. Тази година пак ще сме в Лига Европа".

Бесният Митко Илиев: За какво е този ВАР и каква роля играе в нашето първенство?!

Бесният Митко Илиев: За какво е този ВАР и каква роля играе в нашето първенство?!

"На всички камери се вижда, че има дузпа и тя не се отсъжда!"