Капитанът на Локомотив (Пд) - Димитър Илиев бе изключително разочарован от съдийството по време на дербито между "смърфовете" и Левски. Националът е на мнение, че грешките на реферския екип са оказали влияние на крайния резултат. Според него ремито 2:2 е несправедливо, а победата е трябвало да принадлежи на "черно-белите":

Тунчев: Имахме по-чистите положения, трябваше да победим

Тунчев: Имахме по-чистите положения, трябваше да победим

"Не сме доволни"

"Малко късмет не ни стигна. Имахме в последната минута греда. Бяхме по-добри от Левски, създадохме повече положения, бяхме отборът, който създаваше повече напрежение. За съжаление с едно положение ни вкараха през първото полувреме. Голяма роля изигра и съдийството на господин Попов и другото момче, за което преди два дни цяла България говори за това как свири Пирин и Локо (София).

Аз не мога да си обясня как може да свириш така един мач и след два дни да си пак на друг мач и да не дадеш 1000-процентова дузпа. Всеки един съдия ще даде това. Ако ми обясните защо е този ВАР, след като на всички камери се вижда как има дузпа.

При 2:2 с две ръце ме свалят, преди два дни на Петър Занев такава дузпа се свири. Искам да питам защо е този ВАР и каква роля играе в нашето първенство. На полувремето го гледахме, сега пак, искам съдията да излезе и да обясни.

Иначе зрелищен мач, 1 точка, която не ни топли. Ако играем така, ще стигаме до добри резултати".

Георги Миланов e разочарован от футболистите на Локо (Пд)

Георги Миланов e разочарован от футболистите на Локо (Пд)

"Само говореха със съдията