Легендарният Жозе Моуриньо отново е на българска територия. Утре неговият Рома се изправя срещу ЦСКА в мач от Лига на конференциите, а Специалния даде своята официална пресконференция преди международната среща. Ето какво каза Моу:

"За нас е важно да победим, за да бъдем на първо място. Ще направим всичко, което зависи от нас, за да сме на върха. Ще бъде трудно, защото ЦСКА заслужава повече от тази една точка, която има.

Младенов: Неправдата е голяма, в София на три от четирите отбора не се е помагало нито веднъж

Младенов: Неправдата е голяма, в София на три от четирите отбора не се е помагало нито веднъж

"Не успяха да ни затрият, благодарение на сегашния собственик - Гриша Ганчев"

Амбициите ни в този турнир са да продължим напред. Идват по-силни отбори от Лига Европа, но целта е да стигнем възможно най-напред в турнира. Оставихме няколко контузени играчи, имаме проблеми, но ние ще заложим на 4-5 футболисти, които играят винаги. Трябва да играем с уважение към ЦСКА.

Снимка 556564

Източник: EPA/БГНЕС

Не мисля, че времето ме промени много. Станал съм по-спокоен, но имам още голяма любов към футбола. През 80-те и 90-те години бяха златни години за българския футбол. Имахте много силни футболисти. Всеки път, когато идвам в България, се чувствам все едно идвам у дома. В Барселона срещнах и Христо Стоичков, който тогава беше №1 в света", завърши Жозе Моуриньо.

Министър Кузманов отговори на ЦСКА

Министър Кузманов отговори на ЦСКА

"Работя единствено в интерес на българския спорт"