Левски е превел пари на футболистите си в последните 24 часа, като на някои играчи са изплатени по 1 заплата от дължимите 4. Неголеми суми са стигнали и до служители, които също чакат пари от месеци.

Тази възможност се е открила с превеждането на последния транш от парите по договора за телевизионните права за миналия сезон, както и за първия от новия. Неофициални информации твърдят, че клубът е изискал малко по-рано да бъдат преведени дължимите му средства, което се е случвало и преди за други клубове и е коректно по контракта.

Общата сума на двата падежа е около 400 000 лева, като "сините" чакаха и фиксирания си бонус за достигнатия полуфинал за Купата на България - около 50 хиляди.

Сумата е недостатъчна да покрие всички задължения, които само за заплати месечно възлизат на близо 800 000 лева. Но - пак е нещо.

Ако е вярно, че парите за заплати идват от тв правата, донякъде това би било куриозно. Защото именно грандът от "Герена" бе един от двата противника на новия телевизионен договор, подписан вече от БФС и влизащ в сила от сезон 2021-2022 г, пишат колегите от dir.bg.

Папазов пред ТОПСПОРТ: В Левски всичко е прозрачно! Някои фирми не искат да се разкриват, защото после биват атакувани!

Папазов пред ТОПСПОРТ: В Левски всичко е прозрачно! Някои фирми не искат да се разкриват, защото после биват атакувани!

Не стана ясно кой е превел парите за заплати на "Герена"