Левски има да решава още един солиден казус преди Андриан Краев да преподпише договора си с клуба. Колегите от "Мач Телеграф" твърдят, че халфът е поставил на "сините" шефове условие заплатата му по новия договор да не е по-малка от тази, която евентуално ще взима Жереми Петрис.

Припомняме, че контрактите и на двамата изтичат в края на сезона, а "сините" преговарят вече доста време за подновяването им. Това условие на Краев реално блокира преговорите с Петрис, който настоява за огромно увеличение на заплатата си, за да преподпише.

Ръководството на Левски ще ореже бюджета за зимна подготовка

Ръководството на Левски ще ореже бюджета за зимна подготовка

На "Герена" са взели решение да тренират през януари и февруари в Турция

Исканията на халфа, който вече носи капитанската лента на тима, са далеч по-малки, но претенциите на французина го карат да не бърза с подписа. По-вероятно е Левски да се откаже от Петрис, за да подпише с Краев. В противен случай "сините" ще трябва да увеличат с много парите на халфа, който принципно вече е приел едни финансови условия.

От "Герена" вече спечелиха с четири коза Краев за нов договор - двойна заплата, капитанска лента, занижена клауза за трансфер в чужбина и казуса "Тодор Неделев", който отиде в Лудогорец, само за да напълни бройката в състава на "орлите" за българи, а към момента е твърда резерва в Разград.

Твърди се, че Анди Краев трябва да преподпише до края на месеца със "сините", а досега не го е направил именно заради изискването си Петрис да не взима повече от него.