Константин Папазов разкри, че Наско Сираков е пожелал да му предостави акциите на Левски, като двамата са работили заедно още от първия ден.

"Бъдещето на Левски е в добри ръце, защото в клуба ще има прозрачност. Снощи жена ми ме попита: "Не можа ли да се включиш в нещо печелившо?". Тези 35% са 8 милиона и 400 хиляди лева от дълга на Левски. 24 милиона лева е доста сериозна сума, но доста от тях вече са предоговорени. В тях влизат и трите милиона, които Спас Русев обеща лично да внесе.

Папазов: Аз отговарям за намирането на спонсори и за медиите, мога да извадя сърцето си заради Левски

Папазов: Аз отговарям за намирането на спонсори и за медиите, мога да извадя сърцето си заради Левски

Тити вече притежава 35% от акциите на клуба

За момента не се притеснявам, не гледам толкова стряскащо на тази цифра. Големите клубове като Барселона и Реал, които са огромни марки, са имали години големи задължения.

Авторитетът на Наско Сираков при преговорите играе важна роля, както и моето нахалство. Имах договорка с Васил Божков, но няма по-подходящ за тази работа от Наско Сираков. Ние сме заедно от ден първи. Той сам ми предложи акциите. Ако аз ги бях получил, Наско със сигурност щеше да бъде експертната фигура, която да управлява отбора. След грозния епизод пред Министерски съвет Наско се мобилизира и взе това стратегично решение да изяви желание за акциите.

Батков: Левски може да мине и без модела "Бащица", Папазов е двигателят, който ще помогне на клуба

Батков: Левски може да мине и без модела "Бащица", Папазов е двигателят, който ще помогне на клуба

"Във всички направления трябва да има затягане на коланите"

Моделът "Бащица" ли? Това е модел, който в годините е видимо изчерпан. Сигурно ще трябва да търсим пари, но това не ни задължава да бъде от един човек и от един човек Левски да бъде зависим.

Левски е една огромна марка, която ако правилно бъде оползотворена има своя огромен потенциал. Много други са го направили, ние няма да открием топлата вода, но сме 50-60 години назад", каза Тити в сутрешния блок на bTV.