Нападателят на Левски Станислав Костов получи наградата си за футболист на 28-ия кръг в Първа лига. Стрелецът получи приза си на специална пресконференция, по време на която за пореден път обяви, че с удоволствие би изпълнил докрай договорните си взаимоотношения със "синия" клуб.

Националът допълни, че за него не е фикс идея да заиграе в отбор от чужбина. Костов смята, че разликата между Левски и Лудогорец не е толкова голяма и очаква интересно дерби между двата тима в неделя.

Сега разбрахте ли защо Мъри Стоилов не иска да се връща в Левски?

Сега разбрахте ли защо Мъри Стоилов не иска да се връща в Левски?

Къде са инвестициите в базата и стадиона?

"Дано стигна по-нагоре. Аз съм зависим от моите колеги. Те ми подават, аз вкарвам. Радвам се, че помагам на Левски. Дано продължа така и да се развивам като футболист. Не мисля, че разликата с Лудогорец е толкова голяма. Биха ни преди месец, но се надявам, че след три дни, ни ще направим по-силен мач. Надявам се да сме си взели поука и да се представим по-добре срещу тях. Няма да има кой знае каква разлика, че ще играем на стадион "Васил Левски". Разликата е, че на "Георги Аспарухов" не побеждаваме, а на Националния стадион го правим.

Левски и ЦСКА вадят български паспорти на свои основни футболисти

Левски и ЦСКА вадят български паспорти на свои основни футболисти

Грандовете зависят от вицепрезидента на страната - Илияна Йотова

Има колектив, сплотени сме, помагам си. Последния мач се видя, всички се сбихме, дадохме всичко от себе си, показахме битка и характер, и показахме, че сме един отбор.

Аз честно да кажа, не съм мислил какво ще стане след края на сезона. Чувствам се добре в Левски, затова зимата отказах да напусна. Не ми е фикс идея да напусна. Не знам какво ще стане лятото. Щастлив съм, хората ме уважават. Бих си изпълнил договора с Левски до края с огромно желание.

Мечтая за Интер, ама няма да стигна до там. Вече не съм на 20 години, така че ще видим. Да. Фен на Интер съм. Икарди си тръгва, може да ме вземат, ще им пиша", каза Костов.

Срещу Лудогорец подходът трябва да е "сините в атака"

Срещу Лудогорец подходът трябва да е "сините в атака"

С футбол тип "клатене" не става