Станимир Стоилов заяви, че Левски все още не е готов за неговото завърщане. Името на Мъри за пореден път беше свързано със "сините", след като на "Герена" дойде Павел Колев. В крайна сметка 26-кратните шампиони вече имат нов треньор - Георги Дерменджиев. 

"Винаги ме чакат в България. Много години играх в Левски, бях капитан на отбора, спечелих много пъти шампионата и купата на страната. Като треньор също постигнах сериозни успехи - играхме в групите на Шампионската лига, достигнахме до четвъртфинал в турнира за купата на УЕФА. 

Феновете ме уважават и винаги спрягат името ми за завръщане в Левски, когато съм без работа. Но мисля, че клубът още не е готов за моето завръщане. Когато си тръгнах преди десет години, имаше създадена основа, клубът беше започнал да се развива. Там пари има, но е необходимо да се променят много неща, за да се върна. Привържениците очакват да отида и да постигна чудеса, защото вече веднъж го направих. Там резултатите бяха по-добри в сравнение с Астана", заяви Стоилов пред vesti.kz.

Павел Колев покани Станимир Стоилов на среща с новия собственик на Левски!

Павел Колев покани Станимир Стоилов на среща с новия собственик на Левски!

Ще се състои другата седмица

Мъри категорично отрече, че ще поеме националния отбор на Азербайджан. Името му се спрягаше и за Ордабаси (Шимкент). 

"Четох за много варианти. Честно казано в Казахсан имам малко опции. Тук има два водещи отбора, с които, така да се каже, можеш да покажеш треньорските си умения и да постигнеш успехи. Всичко останало е несериозно. Хората обичат да говорят за заплати. А за мен това не е на първо място. Да, за работата си получавам добро възнаграждение. Но Шимкент никога не е влизал в плановете ми. Но на този етап това не е вариант за мен, както и националния отбор на Азербайджан. 

Защо да не остана в Казахстан? Тук работих добре. Тръгнах си от Астана с болка в сърцето. Това беше малък клуб, който никой не знаеше, а ние го поставихме на картата на Европа. Отбор в топ 50", завърши специалистът.

Станимир Стоилов може да поеме отбор от Чехия

Мъри Стоилов избира между три клуба от Чехия?

Вижте кои са те