Левски играе много силно през пролетта. Тимът на Станимир Стоилов вече е на трето място в таблицата и се класира на финал за Купата. Онзи ден обаче Мъри имаше само 5 резерви при гостуването на Черно море на "Тича". Две от тях - Иван Горанов и Радослав Цонев, със сигурност напускат отбора след края на сезона.

Със сигурност още двама са аут по дисциплинарни причини - Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Липсата на широчина в състава е видна и Левски вече гледа евентуални нови попълнения, които да подсилят тима за новия сезон.

Стефан Софиянски: Силно съм притеснен за финала с ЦСКА

Стефан Софиянски: Силно съм притеснен за финала с ЦСКА

" Изключително благодарни трябва да сме на привържениците на клуба"

Колегите от "Мач Телеграф" твъдрят, че към днешна дата Станимир Стоилов и асистентите му наблюдават десетки футболисти, набелязани за трансфер в тима. Повечето от тях са чужденци. Очаква се тимът да се подсили с поне шестима нови през паузата.

Интересно е да се разкрие, че към днешна дата Мъри не гледа футболисти за две основни позиции - вратар и халф. Стоилов смята да разчита под рамката единствено на продукти от "синята" школа. Той много харесва 17-годишния Пламен Андреев, който ще се превърне в твърд титуляр, ако Николай Михайлов не продължи договора си с Левски. Последното на този етап изглежда малко вероятно. Капитанът играе силно,но всичко ще се изясни след финала за Купата с ЦСКА.

От "Герена" разкриха, че Мъри Стоилов към този момент не търси попълнения в халфовата линия, защото чака резултата от преговорите с Ломел за продължаването на наема на Филип Кръстев. В Левски се оптимисти в тази посока. Отделно "сините" вече подписаха с бившия капитан на националния отбор Ивелин Попов.