Колегите от "Диема спорт" пуснаха днес и втората част от интервюто с вече бившия собственик на Левски - Спас Русев, който обяви привличането на Делио Роси за най-голямата му грешка.

"Делио Роси е най-голямата ми грешка в Левски. Футболистите, които успяхме да привлечем, бяха добри и имаха качествата да вдигнат нивото. Треньорът се оказа грешка, защото го избрах по визитна картичка. Много е важно да знаеш какъв е характерът на човека. Характерът на Делио Роси е в основата на това изгубено време. Само умения във футбола на са достатъчни. Той не успя да изгради контакт с футболистите", заяви Русев.

Спас Русев: Повече от две години убеждавам Васил Божков за Левски
Обновена

Спас Русев: Повече от две години убеждавам Васил Божков за Левски

"Много би ми се искало той да е следващият голям акционер"

"Изпълнителният директор смени треньора с Дерменджиев. Убеден съм, че Павел Колев взе правилното решение. Бях информиран. В днешно време хората трябва да бъдат информирани. Павел Колев има абсолютната власт във вземането на решения. В момента има съвместна работа между старото ръководство и новия управителен съвет с цел предоставяне на максимална информация и запознаване със състоянието на клуба. Левски е най-дискутираният клуб по отношение финансовото състояние. Винаги се знае какво е състоянието на клуба. Готов съм да се обзаложа, че Левски не е в най-лошо финансово състояние", допълни босът.

"Направих опит да върна Мъри Стоилов. Имах и няколко срещи с Наско Сираков. За съжаление и феновете, и легендите не са обединени в една мисъл. Един от основните проблеми са самите левскари. Тръгвам си от Левски с положителни емоции. Въпреки тежките и драматични моменти, аз срещнах страхотни хора. Не искам да ме помнят с лошо", завърши Русев.

Официално: Васил Божков обяви, че поема властта в Левски!

Официално: Васил Божков обяви, че поема властта в Левски!

Вижте съобщението, разпространено от бизнесмена