Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, продължава с търсенето на нов изпълнителен директор. Появи се вариант, при който правният консултант на боса на сините Борислав Георгиев да застане на тази позиция.

През миналата седмица стана ясно, че той е председател на УС на новото сдружение "Бизнес клуб Левски". Юристът бе представен пред акционерите на Общото събрание на дружеството, което се проведе на 6 април. Преди това той взе участие и в разяснителната пресконференция за увеличаване капитала на дружеството в началото на март. Очаква се съвсем скоро да стане ясно името на новия изпълнителен директор, който да изземе функциите на Ивайло Ивков, пише "Тема Спорт".

Топчо връща Анте Блажевич в Левски

Топчо връща Анте Блажевич в Левски

Хърватинът в момента е контузен

Наско Сираков изпитва сериозни трудности по намирането на оперативен ръководител. Настоящият такъв Ивайло Ивков е в процес на раздяла с клуба. Той все още изпълнява дейността си, но го прави от дистанцията. Адвокатът наскоро съобщи, че си е събрал багажа и е напуснал офиса си на "Герена". Ивков ще е на поста, докато името му бъде заличено от Търговски регистър. В момента именно той е човекът, без чийто подпис не може да мине нито една финансова операция, свързана с Левски.

Първи отказ Наско Сираков е получил от Даниел Боримиров. Мажоритарният собственик е предложил поста на човека, който сега е председател на Управителния съвет. Идеята е била бившият капитан на "сините" да е изпълнителен директор, като да му помага екип от специалисти за оперативната дейност. Засега не е минала идеята и за Венцислав Димитров, който е представител на спонсора в НС. Двама други набелязани също са дали категоричен отказ на Сираков за въпросния пост.

Кордоба продължава да се бори с травма

Кордоба продължава да се бори с травма

Затова и не игра