Вчерашният „син" юбилей бе помрачен от тежката контузия на бранителя Деян Иванов. Младокът получи тежка травма в приятелския мач срещу Юргордерн и ще отсъства от терените около осем месеца. Периодът за възстановяване е толкова дълъг, тъй като защитникът страдаше и от хронични болки в колената.

Не е тайна за никого, че Деян се превърна в един от новите любимци на Сектор „Б". Благодарение на сърцатата си игра и огромния левскарски дух, Иванов нееднократно бе определян за бъдещето на „синята" отбрана. Изявите му пък бяха впечатлили и селекционера Тони Здравков, който обмисляше повиквателна за играча в някоя от следващите евроквалификации на младежкия национален тим.

Сега Деян трябва да извърви дългия път на възстановяването. Бранителят обаче не е сам в тази своя борба, тъй като профилът му във Фейсбук бе залят с благопожелания от колеги и фенове, видя Topsport.bg. Окуражителни думи към Иванов отправиха Стивън Петков от Берое, пресаташето на Левски-Ивайло Кючуков, а също така и още много привърженици на вековния клуб.

Самият бранител също демонстрира висок дух след получената травма, публикувайки надъхващо послание: „ Аз ще покоря, това което не е било покорявано!Поражението няма да е част от моята вяра! Ще вярвам в това, в което другите се съмняват! Винаги ще се стремя да увелича престижа, честта и уважението към моя отбор. С удоволствие ще изляза пак на бойното поле и ще се движа, радвам и ще правя всичко което мога! И ще стигна до бойното поле с цената на всичко! И когато пристигна там ще водя със себе си яростта. Ще изтръгна сърцето на врага и ще го оставя да лежи кървейки на земята, защото той не може да ме спре! Никой няма да ми казва, какъв съм и какъв мога да бъда. Вярата ще промени моя свят, тя е местила континенти и държави и е поставила човек на луната и тя ще ми дава сили през тази битка! Поражение и отстъпление - тези думи ги няма в моя речник! Не разбирам тези дефиниции, не разбирам какво значи, нещата да се объркат. Не разбирам и грешките, но разбирам това..аз разбирам, победа и никога да не се предаваш! Няма значение колко зле са нещата, сърцето и умът ми ще носят тялото ми когато краката ми не могат! Аз ще определя кой съм! Аз ще си определя цената и никой няма да ми казва какво мога и какво не мога!