Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, се срещна с привърженици на "сините" в Разлог. Той бе гост на тържествата по случай 20-ата годишнина от основаването на местния фенклуб. На сбирката присъства и бившият председател на НКП Златин Тепсиев-Голди.

Левски няма да продава Найджъл Робърта и Паулиньо в Русия

Левски няма да продава Найджъл Робърта и Паулиньо в Русия

Двамата почти сигурно ще останат до зимата на "Герена"

От "Герена" пък отчитат добри резултати от кампанията "Аз съм Левски". Продадените членски карти вече са над 10 хиляди. А тепърва хора от ръководството, както и ветерани ще започнат да обикалят градовете, за да се разрасне инициативата. Благодарение на нея в клуба влизат доста свежи средства. Именно те формират и голяма част от бюджета.

Академията на Левски е на първо място във всички първенства по футбол 11

Академията на Левски е на първо място във всички първенства по футбол 11

"Сините" таланти впечатляват

Очаква се до края на месеца да има някакво раздвижване и по анонсираните от Павел Колев и члена на Надзорния съвет на клуба Константин Папазов сделки с два спонсора - единият генерален, а другият - по-малък, пише "Тема спорт".

"Сините" бяха на финалната права за разговори с родна букмейкърска компании, която и преди това е била партньор на клуба. Нещата обаче се разсъхнаха. Въпреки това пред Левски има вариант за сътрудничество с друга фирма за залози. В последните дни се заговори и за партньорство с петролна компания, която е представлявана у нас от чужденци.

Стефан Павлов: Левски малко прилича на сбирщина

Фифи Перото: Левски малко прилича на сбирщина

"Бих предложил отборът на ветераните да играе в efbet Лига"