Слуховете за финансова криза в Левски бяха леко опровергани от собственика Наско Сираков. Притежателят на мажоритарният пакет акции съобщи, че вчера футболистите са получили по една заплата, а скоро би трябвало да вземат и още една, стига да дойдат парите от изходящия трансфер на Найджъл Робърта.

Наско Сираков каза цялата истина за трансфера на Найджъл Робърта

Наско Сираков каза цялата истина за трансфера на Найджъл Робърта

"Трябваше да се съобразим с неговото желание"

Сираков смята, че в най-скоро време Левски ще има и други спонсори, като "сините" са в напреднали разговори с такива. Ето какво още каза той пред колегите от "Дарик":

"Вчера получиха една заплата футболистите. Надявам се като дойдат парите от Найджъл да получат по още една. Нашите служители и треньори и футболисти се научиха и се съобразяват със световната действителност не само с тази в клуба, за което съм им благодарен. Убеден съм, че до юни месец те ще бъдат изчистени.

Със сигурност смятам, че в най-скоро време ще имаме и други спонсори, не само един. В напреднала фаза на преговори сме.

Какво да им кажа на феновете? Годината за всички нас левскарите наистина е тежка, но аз по никакъв начин не съм запалвал каквито и да е фойерверки през миналото лято, че с магическа пръчка ще се оправят нещата тук. Аз съм убеден, че пред Левски предстоят по-добри дни".

Левски продаде Найджъл Робърта!

Левски продаде Найджъл Робърта!

На Ди Си Юнайтед