Националният клуб на привържениците на Левски публикува ироничен текст по адрес на мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков. Организираните привърженици са видимо недоволни от неговата работа и предлагат да предаде акциите си на неговата съпруга Илиана, която според тях се справя далеч по-успешно като ръководител.

Добромир Жечев: Левски ще изплува, Сираков ще направи всичко възможно, за да спаси отбора

Добромир Жечев: Левски ще изплува, Сираков ще направи всичко възможно, за да спаси отбора

"Победа над Берое ще върне тима в правия път"

Припомняме, че Общото събрание на Левски е насрочено за 31 август, като тогава се очаква да има множество спорове относно бъдещото развитие на столичния гранд.

Публикуваме текста на НКП без редакторска намеса:

"Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков има верен ход пред себе си за справяне с все по-дълбоката криза, в която "синият" клуб изпада под негово ръководство.

Нова серия преговори между Мъри Стоилов и Наско Сираков

Нова серия преговори между Мъри Стоилов и Наско Сираков

Разговорите ще са по телефона

В навечерието на Общото събрание на акционерите е добре Сираков да помисли трезво.

Да си даде сметка за свършеното и за несъвършеното от него. Да си припомни какво е декларирал, че ще направи и какво е изпълнил. А като тегли чертата и се вгледа в резултата, да се освободи от очевидно непосилното бреме, което носи на плещите си.

Наш Наско, прехвърли акциите си на г-жа Илиана Раева или я избери за президент на клуба!

Решението пред него е очевидно и дори няма да е болезнено за егото му на "единак", тъй като собствеността на клуба ще остане в рамките на семейството му. Фактите показват, че човекът, който може да се справи по-добре от Сираков в настоящата ситуация, е именно съпругата му, г-жа Раева. Доказано и предвид визитката й, тя е далеч по-успешеният управленец от двамата, а и много по-ясно и отчетливо в годините е изговаряла какво е необходимо за доброто на Левски. Докато Сираков залага на витиевати приказки за прозрачност и идващи до седмица-две 100-150 милиона...

Наско Сираков започна разговори и с Димитър Димитров?

Наско Сираков започна разговори и с Димитър Димитров?

Херо за момента се дърпа

Резултатите от работата на Сираков и Раева в последната година, година и нещо, са красноречиво доказателство в подкрепа на госпожата - Федерацията по художествена гимнастика донесе олимпийско злато на държавата ни, докато отборът на народа носи само мъка и печал на милионите му привърженици и удря дъно след дъно.

Подобен ход от страна на Сираков си е win-win ситуация, защото от една страна ще остане в историята като човек направил най-доброто за клуба, а от друга ще може да продължи да бъде в "кухнята" му като придружава и вози г-жа Раева по срещи с потенциални спонсори".

Мишо Вълчев: Жалко е, но Левски май ще се бори да не изпадне

Мишо Вълчев: Жалко е, но Левски май ще се бори да не изпадне

"Едва ли някой би се захванал с отбора в такъв момент"