Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков усилено търси варианти за треньорския пост. След разговорите със Станимир Стоилов, Вълка си подсигурява и други опции. В тях влиза Димитър Димитров, който е без работа след като бе освободен от Берое. 

За момента Херо се дърпа за завръщане при "сините", защото иска цялата спортно-техническа власт и да направи собствена селекция, пише "Тема спорт".

Такава беше позицията му и при предишната оферта. Опитният бургаски специалист има набито око и на няколко пъти показа, че от играчи на проби може да извади истински перли, които по-късно да бъдат продадени за високи суми.

Мишо Вълчев: Жалко е, но Левски май ще се бори да не изпадне

Мишо Вълчев: Жалко е, но Левски май ще се бори да не изпадне

"Едва ли някой би се захванал с отбора в такъв момент"

Припомняме, че Димитър Димитров бе близо до завръщане на "Герена" през 2014 година, но в последния момент това не се случи след неразбирателство с тогавашното ръководство на сините и в частност със спортния директор Георги Иванов. Всичко бе много близо да се случи, дори помощникът на Херо - Петър Колев, започна работа при сините и участваше в тренировъчния процес, но всичко в крайна сметка пропадна. В момента Колев е начело на Берое и тази събота ще гостува на "Герена".