Капитанът на Левски - Николай Михайлов, говори след победата с 2:0 над Тузла Сити в контролна среща. Успехът беше първи за "сините" по време на подготовката в Турция.

"От мач на мача играта се подобрява. Не сме гледали резултатите в мачовете, но това не е извинение, че загубихме три мача. Днес си казахме в съблекалнята, че трябва да гоним и резултат, по-стабилна игра в защита. Играхме добре и в двете фази. Да не забравяме, че сме в тежък режим. Продължаваме да работим. Завърши първият период от подготовката, а в неделя стартираме наново с нова порция мачове.

За мен основното нещо е, че Левски трябва да запази суха мрежа и оттам започва всичко останало. Имаме достатъчно време, днес пристигна нов играч. Правим всичко възможно да окомплектоваме състава. Надявам се Бари да бъде с нас съвсем скоро. Всичко започва от добрата игра в защита, която трябва да бъде на добро ниво.

Ще говорим за Лима в течение на времето. Малък и къс период е. Има върху какво да работи физически. Направили са му програма. Надявам се да бъде в добро ниво за старта на сезона. При бразилците адаптацията е малко по-трудна. Има и езикова бариера.

Младите са бъдещото на Левски. Колкото по-бързо го разберат, толкова по-добре. Работят добре, правят това, което треньорите искат от нас. Има голяма разлика между юношеския и мъжкия футбол. Колкото по-бързо влязат в нещата, толкова по-добре.

На мен никога не ми е приятно, когато Левски губи. Независимо дали играя аз, или моите колеги. Бяха неприятни загубите и допуснахме много голове. Казах им, че днес излизаме да направим една победа, за да отдъхнем по-добре тези три дни. През следващата седмица противниците ще са по-добри. Левски трябва да изглежда по подобаващ начин във всеки мач. Радвам се, че днес победихме, за да има позитивизъм и да гледаме напред".

Уелтън: Не коментирам мой трансфер, работата ми е да играя футбол

Уелтън: Не коментирам мой трансфер, работата ми е да играя футбол

"Всеки ден ще работя и ще навляза във форма"