Капитанът на Левски - Николай Михайлов бе гост в "Код Спорт Подкаст". В него той коментира твърденията, че баща му Борислав Михайлов продължава да командва в БФС чрез новия президент Георги Иванов-Гонзо.

"Това са неща, които "някои си коментират". Както си коментираха, че той няма да си тръгне, че нямало да си подаде оставката. Това е едно от тези неща. Аз имах честта да играя с Георги Иванов-Гонзо, имах честта и в годините да го познавам като личност. Да го видя и опозная, когато баща ми го направи технически директор на БФС.

Така че Гонзо, който го познава, знае, че не е от хората, на които някой може да му дава наставления и неща, които да прави. Той е мъж с главно "М". А иначе има хора, които винаги коментират. В България всеки говори за зависимости - този е зависим на онзи, а третият на друг. Факт е, че се направи кристално чист конгрес, какъвто беше и предишният, а и по-предишните. Клубовете избраха. Даже не се стигна и до балотаж, въпреки че се очакваше безапелационна победа на триото. Така че този резултат е красноречив", заяви Николай.

Съдът спря вписването на Гонзо като президент на БФС

Съдът спря вписването на Гонзо като президент на БФС

Ето причините