Левски вече брои за сигурно попълнение офанзивния играч на Хебър Ангел Бастунов. За това с половин уста призна новият треньор на сините Станислав Генчев.

"Ангел Бастунов? Вероятно може да играе в Левски - да", лаконичен бе по темата наставникът. Той би трябвало да започне подготовка с тима - първото занимание е насрочено за 12 юни, пише "Тема Спорт".

"Сините" имаха интерес към Бастунов още през зимата, но тогава не успяха да го привлекат, въпреки че направиха трансфер от Хебър - взеха дефанзивния халф Карлос Охене. През изминалия сезон 23-годишният Ангел бе несменяем титуляр в състава на пазарджиклии. Той бе на терена в 33 шампионатни мача в efbet Лига, в които отбеляза 4 гола. Бе на терена и в 5 срещи за Купата на България, като отбеляза 1 гол.

И той бе точно в мрежата на Левски, който Хебър изхвърли на 1/8-финалите, а впоследствие стигна до 1/2-финалите. Той може да бъде използван по целия фронт на нападението. Интересното е, че Бастунов е минал и през школата на Левски. А в кариерата си е играл още в Ботев Пд, Кариана Ерден и ФК ЦСКА 1948.

Иво Ивков: Левски не трябваше да получи лиценз през миналата година

Иво Ивков: Левски не трябваше да получи лиценз през миналата година

Ето подробности