Бившият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков направи скандално разкритие и призна, че сините не е трябвало да получат професионален лиценз миналата година.

Това обаче се е случило, защото във футболната централа са си позатворили очите. До един момент в периода на лицензиране Ивков бе шеф в клуба, след което бе освободен.

Мишо Вълчев: Генчев е зависим от лятната селекция на Левски

Мишо Вълчев: Генчев е зависим от лятната селекция на Левски

"Определено е кадърен човек"

"Сега е спокойно на "Герена" - няма мониторинг, няма наказателна процедура от УЕФА, защото отборът е без квота за турнирите. Лицензът БФС ти го дава - покриваш или непокриваш критериите. Защо искахме тогава (б.р. - в началото на 2023 г.) да продадем Кордоба и Краев?

Защото Левски не трябваше да получи лиценз през миналата година. Това е истината! Какво означава условен лиценз? Няма такова понятие! При нас Левски имаше безусловен лиценз, защото убедих и УЕФА, и всички, че няма изискуемо ликвидно вземане, няма падеж. Въпреки че дали беше така...", заяви Ивков.

Мениджърът на Алекс Колев посети офисите на "Герена"

Мениджърът на Алекс Колев посети офисите на "Герена"

Трансферът на нападателя в Левски е въпрос на време

"Строежът на нов стадион трябваше вече да е на дневен ред, а не мачът с НАП. Мачът с НАП го изиграхме - 2.5 милиона евро оферта от Сочи за Кордоба. Ама на НАП им настръхнали косите от нея... Правя си "бай аут" клауза с Кордоба - плаща си парите и си заминава, а не мен не ме интересува откъде са му те (б.р. - Сочи да ги преведат на играча, а той в касата на сините, за да няма риск от санкции).

За Левски съм готов да направя всичко законно - да съблюдавам закона, да съм на ръба на него, обаче да постигнем целите си. Щяхме да направим още една дарителска кампания и да покрием с тези пари главницата.

И щяхме да имаме готов отбор, защото бяхме взели заместници на Кордоба и Краев - Димитров и Чандъров. Ама ще кажете, че Чандъров не е като Краев. Не е, защото последната година не го тренира Мъри Стоилов", каза юристът.