Председателят на Тръст "Синя България" Момчил Лазаров заяви, че не може да си обясни защо се насажда напрежение между феновете. Той говори на пресконференция, организирана от председатяля на организацията Димитър Костадинов.

"Аз ще се хвана за част от думите на Митко. Това напрежение, което се насажда за организираните и неорганизираните привърженици... Не разбирам за какво се прави. Левскарите показаха, че няма такова нещо. Вече твърде много време се колко сме единни.

Всички фенове са организирани, защото всички, които подкрепят Левски са обединени. Трябва да има някаква яснота защо се насажда това разединение, при положение, че сме на крачка сме да поемем в правилната посока и да излезем от тази криза, в която попадна клуба.

Ще обърна внимание на думите на Сираков преди дни когато организира кампания за набиране на средства за НАП. Тя била първата, към която той е призовавал привържениците да се включат. Имаше множество инициативи по този повод. Той не е подкрепял другите кампании? Странно е, при положение, че в тях са участвали и служители на клуба.

Необяснимо изказване, което всява напрежение и няма причина. Това трябва да приключи възможно най бързо. Феновете показват че подкрепят по всякакъв начин левски без значение, защото даряват пари по вскякви начини, ходят на стадиона, независимо от часа на мача, метеорологичните условия и прочее", каза Лазаров.

Димитър Костадинов: Очевидно някой в Левски лъже, Стоилов да подава оставка или Сираков да се откаже от акциите си

Димитър Костадинов: Очевидно някой в Левски лъже, Стоилов да подава оставка или Сираков да се откаже от акциите си

Сдружение "Левски на левскарите" с официална позиция за скандалите в Левски