Сдружението "Левски на левскарите" даде пресконференция по повод случващото се в клуба през последните седмици. Председателят Димитър Костадинов е на мнение, че някой в "синьото" ръководство лъже и призова за оставки. Ето какво каза той:

"Има въпроси и проблеми, които будят нестихващ интерес. Даваме си добре сметка, че с днешната проява и позиция, която ще заемем, ще си навлечем гнева на някои левскари. Сигурни сме, че някои вярват, че трябва да замълчим и да се снижим. Проблемите да се решават с изчакване и дипломации. За съжаление проблемите са твърде тежки и дълбоки. Решението им беше отлагано дълго време. Вярваме, че заедно можем да намерим тяхното решение. Изконната задача на левскарите е да търсим истината и да се борим за нея. Да изобличаваме и тези, които я прикриват.

Борис Ротенберг е руският олигарх, заради когото Сираков отказал продажбата на Кордоба

Борис Ротенберг е руският олигарх, заради когото Сираков отказал продажбата на Кордоба

Той и брат му Аркадий са подложени на санкции от САЩ

В края на подготвителния период, г-н Стоилов изнесе информация, че за футболисти от нашия отбор е имало интерес и оферти в размер на 6 млн. лева. След това изпълнителният директор Ивайло Ивков потвърди тази новина. След това мажоритарният акционер окачестви тази информация като класическа лъжа. Интересното е, че при вчерашното му участие в БНТ се оказа, че това не било лъжа. Доста странно изглеждаше и оправданието защо не се е стигнало до сделката, все едно заради НАП. Сираков премълча и за други оферти на сходна цена. 

Много зле ни прозвуча това оправдание от негова гледна точка, че осъществяването на тези сделки са опасност за втора Казанска афера. Не прозвуча добре от човек, който е замесен в аферата Диксън. 

Категорично призоваваме, ако Станимир Стоилов и Иво Ивков ни лъжат или заблуждават, да поемат отговорността, която подобава, и да подадат оставки, без претенции за неустойки към клуба. Ние не искаме да бъдем водени от лъжци. Ако обаче се окаже така, че мажоритарният собственик ни е излъгал за пореден път, нека той поеме тази отговорност като истински левскар и да депозира акциите си.

При това положение ние левскарите ще можем заедно, с генералния спонсор на клуба, да поемем битката за спасение в Левски. Очевидно някой в Левски лъже".

Цунами: Победата крие много неща

Цунами: Победата крие много неща

Загадъчно послание от бразилеца във Фейсбук