Халфът на Левски - Мартин Райнов говори пред клубната телевизия относно "синята" подготовка в Умаг, както и целите на столичния гранд през пролетния полусезон. Райнов призна, че голямата амбиция на всички в тима е спечелването на Купата на България. Ето какво каза той:

Левски се нуждае от победи на трансферния пазар

Левски се нуждае от победи на трансферния пазар

Това e отправната точка за позитивна футболна пролет на "Герена"

"Нормално се чувствам като за подготовка. Периодът е с големи натоварвания за нас. Тук сме, за да свършим работа, да се подготвим за първенството и да печелим. Тази подготовка ще ни е ползотворна, защото имаме нужда да бъдем по-добре физически в мачовете.

За мен всички мачове са важни, дори и на тренировки е важно да печеля. След загубата от Домжале всеки беше ядосан. Трябва да се стремим към победи във всеки двубой. Искаме да играем добре и да печелим.

Смятам, че младите се стараят във всяка тренировка. Мъжката подготовка е малко по-различна, не мога аз да им давам оценки. Опитваме се да им помагаме и по-бързо да влизат в ритъм и да израстват. Свикнах с изискванията на Стоянович - той иска атака и да печелим. Искам да виждам Левски победител. И 1:0 да е, дори и грозно, важно е да сме победители. Моето желание беше да си опитам късмета в чужбина. Офертите, които дойдоха прецених, че не са добри за мен. От България също имах предложения, но щом Левски ми бяха оставили отворена врата, нямаше как да отида в друг отбор, щом Левски ме иска.

Левски рестартира интереса си към Преслав Боруков

Левски рестартира интереса си към Преслав Боруков

"Сините" с отново ще се пробват за своя юноша

Не знам защо избрах №4, Горанов ми каза, че ще ми бъде на късмет. Лентата е отговорност, но нашият капитан е Ники Михайлов. В Левски всеки трябва да бъде капитан без лента. Очаквам с нетърпение мача с Берое за Купата. Очаквам победа. Купата е нашата цел, но имаме и първенство, където трябва да завършим колкото се може по-напред. Не отива на Левски сегашното място. Голямо "Благодаря" на феновете. Даваме всичко от себе си, знаем, че представянето ни не е нормално за отбор като Левски, но победите ще дойдат. Работим много здраво!".