Наставникът на Левски - Станимир Стоилов оцени по достойнство представянето на "сините", които затрудниха шампиона Лудогорец, но все пак загубиха с 1:2 в Разград. Според Мъри поражението е единственото негативно нещо след епичното дерби на "Хювефарма Арена". Ето какво каза той:

"Смятам, че стана един интересен футболен двубой. За нас беше интересно да видим нашето ниво. Единственото негативно беше резултатът, че загубихме. Имахме две-три ситуации да вкараме и втори гол, след като поведохме.

Героят Сотириу: Не видях топката, но се радвам, че вкарах

Героят Сотириу: Не видях топката, но се радвам, че вкарах

"Беше много труден мач"

Доволен съм донякъде от представянето. Играхме на едно добро ниво. Има къде да доразвиваме нашия футболен потенциал. Трябва да подобрим динамиката и агресията в играта ни. Имахме и силни моменти. Трябваше да вкараме и втори гол, за да отиде мачът в друго русло.

Не знам дали сме ги изненадали. Първото полувреме имахме сериозно преимущество. Не мога да се сърдя на играчите, защото имахме само два дни, за да тренираме тази схема. Опитен вратар не е приятно, когато получи контузия. Той командваше умело защитата. Все още не може да кажем каква точно е ситуацията.

Всеки мач е различен. Мачът за Купата ще бъде коренно различен. Нашата цел е Европа. Искам да виждам Левски да играе във всеки мач за победа", каза Стоилов.

Лудогорец - Левски 2:1 в двубой от efbet Лига

Триумф с привкус на нова титла: Лудогорец обърна Левски в зрелищно дерби от efbet Лига

Пиерос Сотириу разплака "сини" и "червени"