Отборът на Левски стартира подготовката си за сезон 2019/2020. Наставникът Петър Хубчев проведе занимание с едва 12 футболисти, които въртяха обиколки на един от помощните терени на "Герена". Играчите бяха подкрепяни от малка, но гласовита група "сини" привърженици.

Валери Божинов: Благодаря на Павел Колев, че ме доведе в Левски, както и на Хубчев за искреността

Божинов: Благодаря на Колев, че ме доведе в Левски, както и на Хубчев за искреността

"Вярвам и се надявам, че скоро ще дойдат по-добри дни за клуба"

Днес новият наставник на столичния гранд разполагаше със следните състезатели: вратарите - Николай Кръстев, Петър Иванов, защитниците - Деян Иванов, Холмар Ейолфсон, Живко Миланов, Томислав Папазов и Нуно Рейш, халфовете - Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани. В клуба след изкаран наем, съответно в Септември и Царско село, се завръщат и нападателите Илия Димитров и Атанас Кабов.

Снимка 428207

Източник: levski,bg

Заниманието пропуснаха всички национални състезатели на Левски, сред които Иван Горанов, Станислав Иванов и Николай Михайлов. Допълнителна почивка пък получиха младоците Ивайло Найденов и Илия Юруков.

Станислав Костов също не се появи за първото "синьо" занимание, но в това си има и обективна причина. Половинката на нападателя роди момиченце и той ще бъде близо до семейството си в този така важен миг.

Днес тимът заминава за първия си лагер, който ще се проведе в Добринище. За 16 юни е предвидена контрола, като съперникът все още се уточнява и веднага след това играчите се прибират в София.

Снимка 428214

Източник: levski,bg

Втората част от предсезонната подготовка стартира на 18.06.2019 година, когато отборът отпътува за Австрия, където ще остане до 02.07.2019. Предвидените контроли на австрийска земя са следните: Ред Бул Бразил (23.06), Зенит (25.06), Тюркгюджю-Атаспор (01.07) и Йънг Бойс (02.07).

Снимка 428209

Източник: levski,bg

На 03.07 тимът се прибира и ще се подготвя в София до началото на официалните срещи.

Левски избистри своите приоритети за лятната селекция

Левски избистри своите приоритети за лятната селекция

"Сините" търсят на всяка цена централен нападател и плеймейкър