Изпълнителният директор и член на УС на "ПФК Левски" Ивайло Ивков празнува днес своя 54-ти рожден ден.

Ивайло Ивков е магистър по право и от 1992 г. е адвокат към Софийска Адвокатска Колегия. Консултант и процесуален представител е в областта на гражданското право /облигационно право, търговско право, вещно право/, водил е дела пред всички съдилища и особени правораздавателни органи в Република България, включително пред Върховния Административен съд, Върховния Касационен съд и Арбитражния съд към Българската Търговско-промишлена палата.

Специализира и в областта на Международното частно право - Спортно право и процес в областта на футбола. Пледирал е пред всички международни правораздавателни органи в областта на спортното право. Представлявал е български и чуждестранни клубове, спортисти и треньори пред Контролно-дисциплинарната комисия на УЕФА, Апелативната комисия на УЕФА, Камарата за разрешаване на спорове на ФИФА, Комисия за статута и трансфера на играча на ФИФА и Арбитражния съд по спорта със седалище в Лозана, Швейцария.

От 2001 до 2019 г. е арбитър в Апелативната комисия на УЕФА - висшия правораздавателен орган за установяване на нарушения и налагане на наказания в областта на европейския футбол със седалище в Нион, Швейцария.

Радост на "Герена": Левски ще раздава по 1000 лева премия за победа и през новия сезон

Радост на "Герена": Левски ще раздава по 1000 лева премия за победа и през новия сезон

В Левски и през новия сезон ще имат повод за финансова радост

Ивайло Ивков е член на Централната избирателна комисия от месец април 2014 година до 10.05.2021г., като през този период взима активно участие в организацията по провеждането на всички видове избори, както и на местни и национални референдуми. Притежава допълнителна квалификация след успешно завършено обучение в Лондон, Великобритания, където придобива професионален сертификат за стратегическа изборна реформа, издаден от International Centre for Parliamentary Studies. Завършва успешно и обучение по електорален мениджмънт в Инчон, Южна Корея, организирано от Асоциацията на световните избирателни органи.

Участва като наблюдател в изборите за президент в Република Словения в периода 20.10.2017 г. - 23.10.2017 г. и в изборите за конгрес и сенат в САЩ в периода 02.11.2018 г. - 08.11.2018 г.

"ПФК Левски" честити празника на Ивайло Ивков и му пожелава здраве, лични и професионални успехи, както и много бъдещи щастливи мигове с любимия клуб", написаха "сините" на официалния си сайт.