В Левски и през новия сезон ще имат повод за финансова радост. На този етап клубът ще може да си позволи да плаща премии, които обаче няма да бъдат индексирани. Паричните стимули са отделни от бонусите, които са вписани в персоналните договори на някои от футболистите като брой отбелязани голове и участие в евротурнирите.

Хиляда лева на човек ще е премията за всеки футболист на тима на Станимир Стоилов при спечелена победа, независимо от съперника и без значение къде се играе мачът - на "Герена" или на друг стадион, съобщава "Тема спорт". Половината от тази сума ще получават резервите, които са влезли като смяна, а останалите, които не са използвани от треньора, ще прибират по 200 лева за това, че са били в разширения състав.

Разкриха колко пари ще получава Анте Блажевич в Левски

Разкриха колко пари ще получава Анте Блажевич в Левски

Вижте каква ще е заплатата на хърватския защитник

През месец май "сините" прибраха доста премии, които бяха извън споменатите регламентирани стимули. Те получиха суми от спонсора на турнира за купата Sesame, отделно от това пари дадоха генералният спонсор Palms Bet, както и партньорите от "Еврохолд". Твърде вероятно е при елиминиране на противник в предварителен кръг на Лига на конференциите да има премии, отпуснати от клуба.