От ръководството на Левски организират приятна изненада за привържениците на тима, която е насочена към предстоящите коледни и новогодишни празници.

Ето какво написаха от клуба:

"Левскари, от 19 до 31 декември даваме старт на "Коледа в синьо" Празникът започва на 19 декември от 17:00 до 19:00 часа, когато ще можете да вземете автографи и снимки от голмайстор номер 1 в историята и мажоритарен собственик на клуба Наско Сираков. Заедно с него в клубния магазин ще можете да вземете автограф и от Радостта на народа - Божидар Искренов - Гибона.

На 20 декември продължаваме "синия" празник с още легенди - двама от архитектите на "Синята" приказка. Изпълнителният директор на "Левски" Даниел Боримиров и членът на УС Христо Йовов ще бъдат на разположение и ще зарадват всеки желаещ с автограф и снимка отново в клубния магазин.

И какво би била Коледа без... Дядо Коледа Нашият ще бъде любимият "син" Лъвски, който ще зарадва децата с подаръци и в двата дни.

Коледните ни артикули са на разположение и Ви очакват.

Можете да си закупите и избрани артикули на "Адидас" с отстъпка до 50% както в магазина, така и онлайн тук - https://bit.ly/3v4Yq8k.

Очакват ви още много изненади и томболи с награди. Повече подробности четете тук: https://bit.ly/41u23AO".

Наско Сираков прие да се срещне с феновете на Левски

Наско Сираков прие да се срещне с феновете на Левски

Мажоритарният собственик обяви дата, място и час